Thursday, March 24, 2011

Happy Birthday Danial

Syukur alhamdulillah dah besar panjang anak bujang mama..Selamat hari lahir yang ke 12 ''abang'' panggilan mesra untuk anak sulung kak ngah ni...semoga sukses dalam pelajaran..belajar.. betul2 tak lama lagi nak hadapi UPSR..tahniah atas keputusan 4A 1 B dalam UPPM 1 tempohari, teruskan usaha untuk berjaya cemerlang dalam UPSR nanti, tahniah juga buat abang kerana hari ni dapat saguhati tempat ke 5 dalam pertandingan catur MSSC dan dapat mewakili zon ke daerah...ha... tu die 3 biji kek untuk sambut birthday ''abang'' 2 biji kek untuk kawan-kawan dan dan yang satu lagi kek tu untuk guru-guru..sorryle ''abang'' mama sempat buat hiasan ringkas je..janji ada deco sikit2 kan..bunga mawar pun tak sempat bagi daun pancitkan aising rumput je...hu..hu malas nak tukar nozel masa dah ''time'' he..he..dah kepenatan sebab siapkan order pau mekar yang boleh tahan jugak senarai yang mengordernyer semalaman..pukul 5 pagi baru kak ngah bangun siapkan toping kek sebelum ke sekolah he..he, kelam kabut pun janji siap...itulah pengorbanan seorang ibu , semoga ''abang '' menjadi anak yang soleh berjaya dunia dan akhirat. Amin.

Abang Danial dengan dua biji kek sempena hari jadinya


Kek untuk kawan-kawan perempuan


Kek untuk kawan-kawan lelaki

Kek untuk guru-guru

2 comments:

  1. Amboi rajinnye mama die.Happy Birthday abg Danial.Smoga pjg umur,murah rezki n jadi anak yg soleh.Mokde doakan abg cemerlang dlm UPSR thn ni

    ReplyDelete
  2. TQ MOKDE..INSYAALLAH ..SEMOGA ABANG BERJAYA DUNIA AKHIRAT..AMIN

    ReplyDelete