Sunday, December 26, 2010

Menu 'Dinner' Edisi Mertua Datang

Semalam kebetulan ''hubby'' cuti, lepas balik dari jemputan di rumah bekas anak murid...terus singgah kat kedai beli pakaian dan barang-barang untuk persiapan persekolahan anak-anak bagi sesi 2011.Tengah membeli apa yang patut dapat 'call' dari adik ipar nak singgah rumah 'otw' balik dari JB..Alhamdulillah sempat juga menyediakan menu yang tak seberapa ni untuk 'dinner' bersama ipar dan mertua dalam masa yang terhad sebab mertua nak cepat balik ke Sg.Berong.Secara tak langsung adik ipar pun seronok dapat belajar 'toping' pizza dan hias kek ala kadar dalam masa yang terbatas.Kekadang tetamu datang tanpa disangka dan seronoknya dapat menjamu tetamu dengan menu hasil air tangan sendiri ...takde la main singgah kat kedai beli je...he....he.Nasib baik dalam 'fridge' tu ada kulit pizza dan kek yang dah siap dimasak sebelah pagi 'cause' tiba2 je pagi tu datang angin 'terlebih rajin'



































































































































































































































No comments:

Post a Comment