Sunday, January 16, 2011

Kek Hantaran dan Cupcake

Hari Sabtu yang sibuk he..he.Hari ni kena ambil modul untuk semester baru oum dan hari ni juga kena siapkan tempahan kek hantaran lapis kastard dengan tema biru dan juga 30 biji cupcake order dari kak yah kantin sksp sempena majlis pertunangan anaknya.Fuhh lepas subuh agenda d'dapur kak ngah terus bermula...plan nak siapkan cupcake hari jumaat malam tapi tiba-tiba ada tetamu yang datang so kerja tertangguh...tapi takpe tetamu datang pun bawa rezeki..jiran lama yang dah lama tak jumpa....kak ngah pun hidangkan pizza dari d'dapur kak ngah..dan sebelum balik die buat order untuk pizza sebab anaknya suka sangat makan pizza tu...promosi baik punyaaaa..apapun sudahnya..hubby sorang yang pergi ambil modul...kak ngah terus bersilat kat dapur...gambonya pun blurrrr je maklumle hp tak berapa canggih...tapi takpe ada juga gambo..ha..aaa

No comments:

Post a Comment