Sunday, January 30, 2011

Birthday ''Hubby'' dan Bak

Tanggal 29 Januari adalah birthday ''hubby'' dan sebelum tu tanggal 28 januari adalah birthday my beloved father in law so sambutle birthday bersama-sama antara ''hubby'' dan Bak...kami yang lain tumpang happy dan perabih menu..he..he..seronoknya kak ngah cuma sediakan kek dan pizza tu pun nak cepat kek pun main deco je no foundation sebab nak kejar masa nak ambil anak kat sekolah ( ada program pemimpin kecil ) ising pun guna yang dah sedia ada ( baki yang tinggal sikit2 tu perabih je terus) kemudian ambil anak terus balik rumah mertua kat Sg. Berong....Rupa-rupanya mak mertua pun dah sediakan pulut, serunding kelapa, paru masak merah, ayam goreng berempah dan dalca sertamacam-macam lagi...sebab mak mertua pun hobinya suka masak-masak so memang ngam mertua dan menantu..he..he...jom layan...semoga ''hubby'' dan Bak sihat selalu dipanjangkan umur dimurahkan rezeki sayang you all...umwah..
.

No comments:

Post a Comment